Talay вода: полезни свойства и вреда

Стопите водата е вода след размразяването, тя се среща в природата, след като ледът и снегът се стопят, а у дома можете да го направите сами. Отдавна се стопи водата, разпределена с лечебни свойства и пиеше при болести на всяка възраст. В момента те го пият, за да подмладяват тялото, за да я наситят с енергия и сила. След размразяване, замразената вода става лесно по свойствата си и се абсорбира по-бързо от клетките на тялото.

Описание на стопилката вода

Разтопената вода имакристална структура , идентична със структурата на протоплазмата на клетките на човешкото тяло. Тази уникална структура на кристалната решетка не включва в структурата си соли, примеси, съдържащи се във вода, и големи молекули на тежки метали. Напротив, преварена вода има хаотична молекулярна структура.

Ако процесът на замразяване се извършва у дома, тогава всички вредни примеси в резервоара се замразяват на едно място и визуално изглеждат като бял съсирек, различен по цвят от всички прозрачни ледове.

В допълнение към чистотата на стопената вода, може да се получиенергийно пречистена вода . Смята се, че водата абсорбира положителна и отрицателна информация. Той е повлиян от мисли, думи, музика, мантри и молитви. За да елиминирате отрицателното, трябва да извършите процеса на нулиране и връщане към оригиналния чистенергийно състояние - замръзване.

В идеалния случай човек трябва да пие вода колкото е възможно по-близо до структурата на човешките клетки.

Процесът на получаване на стопилката вода :

За да се приготви разтопена вода у дома, следва да се предприемат следните стъпки:

 1. Вземете обема на пластмасовия контейнер1 литър . За тази цел би било подходящо да се използва купа или съд с широко гърло. Този обем е удобен за бързо приготвяне на стопилката вода. Невъзможно е да се използва стъклен буркан или метална купа за приготвяне на разтопена вода, тъй като стъклото може да се пропука в процеса на замразяване, а микрочастиците могат да се отделят от метала и да повлияят на състава на водата.
 2. Излива се в чешмяната вода в резервоара, предварително утаен в продължение на 3-4 часа, за да се изпари хлорът, или да се използва филтрирана вода.
 3. Покрийте съда с вода с капак и го поставете върху картон във фризера, за да избегнете залепване на дъното на камерата.
 4. След1-1,5 часаго вземете и отстранете горния тънък слой лед. В него се натрупват вредни примеси. Поставете обратно във фризера.
 5. След5-6 часаотново достигнете резервоара с замразена вода. В него вече се е образувал лед от2/3 вода . Тя трябва да бъде разделена, за да се освободи водата, която не се замразява в нея и трябва да се излее с останалата вода. В нея остава друга част от вредните вещества.
 6. Оставя се полученият лед постепенно да се стопи при стайна температура. Разтопената вода трябва да се пие, без да се добавя нищо. Не излагайте на топлина,готви на него. Така ще загуби своите полезни свойства.

Лечебните свойства на стопената вода се съхраняватот 8 до 12 часа . Препоръчително е да го използвате през това време.

Ползите от стопилката вода

Разтопените води са били използвани от предците в древни времена. Те разтопяват снега или събират дъждовна вода в резервоарите.

Използва се стопилна вода:

 • За пиене и готвене.
 • Сутрешното миене, замяна на кремове и лосиони поради мекотата му.
 • За изплакване на косата след измиване.
 • За възстановяване на тялото след болест.
 • При поливане на растения за по-бърз растеж и добър добив.

Понастоящем учените са установили, че при приготвянето на стопената вода първият тънък слой лед, който впоследствие се отстранява, включва тежък деутерий с водород. В малки количества, тя не представлява заплаха за тялото, но за неговата обработка се изразходва много сила и енергия.

Лице, което редовно пие вода от топене, чувства:

 1. Р Силите на Рили и утринната жизненост , стопената вода действа като естествена енергия.
 2. Устойчивостта на организма към вируси и други заболявания се увеличава поради освобождаването на сили, които не се консумират в процеса на усвояване на обикновена тежка вода.
 3. Процесът на зарастване на рани се ускорява. Токсините постепенно се елиминират от тялото.
 4. Кожата престава да е суха, функцията на жлезите се нормализира, по бузите се появява здрав руж.
 5. Метаболизмът се нормализира. и има естествена загуба на тегло.
 6. Мозъкът, почти 70% съставен от вода, подобрява работата му и човекът мисли по-бързо и с по-добро качество.
 7. Съставът на кръвта и сърдечносъдовата система се подобряват.
 8. Има облекчение от разширени вени.
 9. Алергиите, невродермитите и псориазисът са намалени.
 10. Нервната система е балансирана и сънят се нормализира.
 11. Стомашно-чревният тракт се възстановява.
 12. Инхибира процеса на стареене.

За да се възползвате повече от пиенето на стопили води, трябва да го пиете всеки ден и поне една чаша.

Щети от стопилка на водата

Разтопената вода може да навреди на тялото:

 • Ако за неговото приготвяне се използвауличен сняг . С модерната екология, снегът поглъща всички вредни примеси, изпускания и опасни метали. Той също има много патогени и микроорганизми. Когато се топят, те оживяват, проникват в човешкото тяло заедно с разтопената вода и причиняват сериозни заболявания.
 • Не използвайте преварена вода . В процеса на кипене кристалната структура се разрушава и дори когато водата е замразена, тя не се възстановява. Ако водата е била сварена отново, тогава е възможно образуването на вредни хлорсъдържащи съединения, водещи до онкология.
 • Не може да се използват повече от 30% от стопените води от общия обем на консумираната вода на ден. Ноне повече от 600-700 мл . Разтопената вода не е лекарство, не можете да откажете да получите предписаните лекарства.

Съвети заизползване на стопилка вода

Разтопената вода ще бъде по-полезна, ако се придържате към следните правила:

 1. Необходимо е постепенно да се започне разтопяването на водата. Започнете с половин чаша и постепенно увеличете консумираната доза за постепенното пристрастяване на тялото, но не повече от 3-4 чаши.
 2. Препоръчително е да се пие хладно, веднага щом се разтопи, с температура на водата около 10 градуса.
 3. На сутринта на празен стомах е по-добре да се пие топящата се вода, за да започне процесът на почистване и работа на тялото.
 4. Преди всяко хранене в продължение на половин час се изпива чаша стопена вода.

Топенето на вода е естествено състояние на водата, осигурено от самата природа. Той е хармоничен в структурен състав с структурата на клетките на тялото. Той има благотворен ефект върху цялото тяло и спомага за бързото възстановяване от заболяването.